gratis forum
brothersoft.com

Registratievoorwaarden

Om verder te kunnen gaan moet je akkoord gaan met het volgende:

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel ge├Ârienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan ge├»nformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.
 • Geen agressief en/of racistisch gedrag in het forum.
 • Ga niet spammen in topics van andere mensen.
 • Alleen Nederlandse taal is toegestaan.
 • Niet systematisch vloeken en/of onwelvoeglijke taal gebruiken.
 • Geen links naar andere trackers, warez, cracks of serial sites.
 • Geen aanvragen voor warez, cracks of serials in de forums.
 • Geen plaatjes posten die groter zijn dan 800x600.
 • Geen dubbele posts maken. Als je iets uit je vorige post wilt rechtzetten gebruik dan de 'Verander' functie.
 • Plaats alle vragen in de goede topics.
 • Lees altijd eerst de FAQ voordat je vragen stelt!
 • Ik ga akkoord met de voorwaarden Ik ga niet akkoord met de voorwaarden
  Het is nu za apr 21, 2018 12:24 pm